Wilt u het binnenschilderwerk van uw bestaande- of nieuwbouwwoning uitbesteden aan de professional? Van lak- en latex spuiten tot behangklus: bij Pro Finish bent u aan het juiste adres. Wij komen persoonlijk langs, luisteren naar uw wensen en adviseren waar nodig. Dankzij onze uitgebreide voorbereiding én professionele afwerking heeft u jarenlang plezier van het eindresultaat.  

Wat kan Pro Finish voor u betekenen?

BEHANGEN

Het complete plaatje

Wilt u als particulier uw hele of een groot deel van uw woning opfrissen? Pro Finish is niet alleen specialist in lak- en latex spuiten, maar ook in behangwerk. Wij nemen uw behangklus daarom graag uit handen, zodat u nog maar één ding te wachten staat: zorgeloos genieten van het eindresultaat.

Naadloos behangen

Pro Finish geeft u graag persoonlijk advies over de te behangen ruimte. Er zit namelijk veel verschil in behangdesigns, maar óók in de materialen en de ondergrond waar behang op bevestigd wordt. Van papierbehang tot glasvezelvlies of textiel: wij denken graag met u mee. Pro Finish levert het behang zelf en brengt het vervolgens netjes en naadloos aan op uw wand of muur.

CONTACT

DE VOORDELEN VAN BEHANGEN:

  • Netjes en naadloos resultaat
  • Keuze uit diverse kleuren en designs
  • Jarenlang plezier van hoogwaardige kwaliteit
  • Totaalontzorging i.c.m. met spuitklus
CONTACT

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

In tegenstelling tot veel andere bedrijven komt Pro Finish altijd bij u langs voor we een offerte uitbrengen. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en geven eerlijk advies. Pro Finish denkt niet voor, maar mét u mee.

OFFERTE AANVRAGEN